Aanbod

Peuter en kleuter yoga

“ Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan! “

Met deze slogan neem ik jullie graag mee in de wereld van de peuter-en kleuteryoga.

Tijdens de yogalessen staat plezier maken in een rustige omgeving centraal. We nemen onze allerkleinste vrienden elke week mee naar een andere wereld en ontdekken verschillende thema’s. De lessen zijn steeds op een zelfde manier opgebouwd, zodat dit voldoende structuur en veiligheid biedt.

We nemen yogahoudingen aan, spelen ademhalingsspelletjes, massagespelletjes, doen creatieve opdrachten en nemen de tijd om tot rust te komen.

Kinderyoga

Kinderyoga is een combinatie van yoga, spel, ademhalingstechnieken, massageverhalen, meditaties en creatieve opdrachten.

Elke les is opgebouwd rond een bepaald thema. Zo neem ik jullie graag mee naar het oerwoud, het strand, op vakantie, naar de maan,… We ontmoeten onze grootste helden en de liefste dieren.

Tijdens de lessen hoeven de kinderen niet te presteren. Ze mogen zijn wie ze zijn, met respect voor de eigen grenzen en gevoelens.

Kinderyoga heeft tal van voordelen:

Individuele kinderyoga

“ Niet elk kind hoeft een kampioen te zijn, als het maar zijn persoonlijk record verbreekt. “

Deze yogalessen worden individueel gegeven en zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar die baat hebben bij een begeleiding op maat.

Deze lessen zijn aangewezen bij kinderen met weinig zelfvertrouwen, stress, prestatiedruk, hoogsensitiviteit, ademhalingsproblemen, slaapproblemen, psycho-somatische klachten (zoals hoofd- of buikpijn) of in alle andere gevallen waarbij individuele begeleiding wenselijk is.

De yogalessen worden op maat van het kind gemaakt, daarom wordt er eerst een gesprek ingepland met de ouder(s). Er wordt rekening gehouden met de noden en de beleving van elk kind. We doen samen yogahoudingen, maar verdiepen ons ook in meditatieverhalen, massages, rustmomenten en werken samen aan creatieve opdrachten.

Contact
nele@movementstudio.be

Waar?

 Kortrijksesteenweg 216
     9800 Deinze